FILOZOFSKI FAKULTET

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta PIM izvodi se studijski program Psihologija na prvom, drugom i trećem ciklusu studija (240 ECTS, 300 ECTS, 480 ECTS) i studijski program Andragogija u trajanju od 3 godine (180 ECTS) na prvom ciklusu studija, i dvije godine na drugom ciklusu studija (120 ECTS).

PSIHOLOGIJA

Ukoliko su Vaša interesovanja usmjerena na psihološku nauku i želite da naučite osnovne principe psihičkog razvoja i načine kognitivnog funkcionisnja, te razumijevanje ponašanja pojedinca i grupa za Vas je studijski program Psihologija.

U savremenom društvu i civilizaciji potrebe za psiholozima su sve veće.

Uz dobro organizovanu teorijsku i praktičnu nastavu,  na studijskom programu Psihologija otvara  Vam se mogućnost da ovladate savremenim metodološkim postupcima u psihološkim istraživanjima i statističkim metodama.

Psiholozi imaju širok spektar ustanova u kojima mogu da ostvare svoje poslovne karijere, kao npr: klinike, zdravstvene ustanove, savjetovališta, preduzeća, vaspitno – obrazovne institucije (predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, domovi učenika…)

Biraj pametno za svoju budućnost!

ANDRAGOGIJA

Na studijskom programu Andragogija otvara Vam se mogućnost da zakoračite u  svijet naučne oblasti koja proučava mogućnosti, probleme, metode i tehnike sistematskog obrazovanja i vaspitanja odraslih.

U vremenu velikih preobražaja, društveno-ekonomskih, demografskih i naučno-tehnoloških, suočavanju različitih izazova koji nas očekuju u budućnosti, u velikoj mjeri je zastupljeno obrazovanje i učenje odraslih.

Ako želite da budete stručnjak kada je ova oblast u pitanju, za Vas je studijski program Adragogija.

Biraj pametno za svoju budućnost!

Leave a Reply