JELENA VUJINOVIĆ, DIPLOMIRANI STUDENT – INTERVJU

  • Pri odabiru studija, iz kojeg razloga ste odlučili da ukažete povjerenje Univerzitetu PIM?

Jedan od glavnih razloga zbog kojih sam se odlucila da upišem Univerzitet PIM jesu uslovi studiranja, način izvođenja nastave i mnoštvo mogućnosti za razvoj i napredak u toku studiranja u okviru studijskog programa za koji sa moduvijek imala interes.

  • Kako biste opisali kvalitet izvođenja nastave?

Kvalitet izvođenja nastave na Univerzitetu PIM ispunio je sva moja očekivanja. U skladu sa tim svakako mogu reći da je način izvođenja nastave i odnos profesora prema studentima na veoma visokom i profesionalnom novou.

  • Navedite sve prednosti studiranja koje ste imali na Univerzitetu PIM.

Jedna od glavnih prednosti studiranja na Univerzitetu PIM, pored usvajanja znanja, jesu i mnogobrojne prilike i ostvareni kontakti koji su uticali na razvoj moje dalje karijere po završetku studija. Istakla bih i to da se na Univerzitetu PIM svaki trud, rad i zalaganje itekako isplati, što je u mom slučaju rezultiralo stipendijom.

  • Opišite saradnju sa nastavnim kadrom, saradnicima i osobljem Univerziteta PIM.

Tokom perioda mog studiranja, kompletak kolektiv Univerziteta PIM uvijek se trudio da na što bolji i što adekvatniji način olakša proces učenja, te su uvijek bili na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Mogu uputiti sve pohvale nastavnom kadru, saradnicima i osoblju Univerziteta PIM.

  • Kako Vas je Univerzitet PIM pripremio za Vašu buduću poslovnu karijeru?

Smartam da sam na Univerzitetu PIM izgradila dobru „podlogu“ za nastavak svoje karijere i daljeg obrazovanja iako posao kojim se trenutno bavim nije usko vezan za moju struku, ali ipak postoji mnoštvo drugih stvari koje sam naučila i koje svakodnevno primjenjujem i koje mi uveliko olakšavaju poslovanje. Pored usvojenih znanja, to su svakako mnogobrojni kontakti i poznanstva stečena tokom studija koji su značajni za moju poslovnu karijeru.

  • Navedite da li postoji nešto što  biste promijenili tokom Vašeg studija?

Većinom stvari tokom studija sam bila i više nego zadovoljna. Jedina stvar koju bih promjenila je primjena više aktivnosti koje se odnose na praktičnu nastavu.

  • Koje su Vaše ambicije bile nakon studija i da li ste ih ostvarili?

S obzirom da sam i tokom studija radila na razvoju svoje poslovne karijere, dio ambicija je još u tom periodu ostvarena, a sve one koje su se ostvarile nakon studija i koje će se tek ostvariti, svakako ne bi bile moguće bez znanja i vještina koje sam stekla na Univerzitetu PIM.

  • Šta biste, kao diplomirani student, poručili budućim studentima našeg Univerziteta PIM?

Svim budućim studentima Univerziteta PIM bih poručila da prije svega vjeruju u sebe, čak i onda kada niko drugi u njih ne vjeruje. Da slijede svoje želje i snove i da znaju da ništa nije nemoguće i nedostižno, posebno kada izaberu put izgradnje i obrazovanja kojim će ih voditi Univerzitet PIM.

  • Za kraj, kada biste mogli da vratite vrijeme, da li bi Vaš izbor za sticanje visokog obrazovanja bio Univerzitet PIM?

Da mogu vratiti vrijeme, moj izbor bi ponovo bio Univerzitet PIM. Mjesto gdje se osluškuju afiniteti i interesi studenata, mjesto kojem se i godinama nakon završetka studija uvijek rado i sa ponosom vraćam!