STUDENTKINJA NATAŠA TOFIL ODBRANILA MASTER RAD

KANDIDATKINJA NATAŠE TOFIL ODBRANILA MASTER RAD “FINANSIJSKA KONKURENTNOST PIVARA U BOSNI I HERCEGOVINI” NA UNIVERZITETU PIM

Naša kolegica Nataša Tofil uspješno je odbranila master rad pod nazivom “Finansijska konkurentnost pivara u Bosni i Hercegovini” na II ciklusu akademskih studija, Ekonomskog fakulteta Univerziteta PIM u Banjaluci, studijski program Finansije i bankarstvo.

Komisiju za odbranu završnog rada činili su:

– prof. dr Mladen Ivić, predsjednik Komisije,

– prof. dr Marijana Žiravac Mladenović, mentor i član Komisije,

– prof. dr Nikola Vojvodić, član Komisije.

– Zapisnik je vodila gđa. Gordana Marković.

Komisija je izrazila zadovoljstvo urađenim radom i istraživanjem, odnosno njegovim stručnim doprinosom, kao i načinom na koji je kandidatkinja Nataša Tofil predstavila rad tokom odbrane, te ocijenila rad sa najvišom ocjenom (10). Komisija je konstatovala da je kandidatkinja Nataša Tofil zasluženo stekla zvanje – master ekonomije.

Predsjednik komisije, prof. dr Mladen Ivić, prvi je čestitao koleginici ispred Komisije i ispred Univerziteta PIM na stečenom zvanju, a kandidatkinja se zahvalila prisutnima, komisiji, mentoru, roditeljima i svima koji su pomogli da završi rad i studij. Čestitamo i mi kolegici Nataši i njenoj mentorki, profesorici Marijani Žiravac Mladenović, na kvalitetno urađenom i uspješno odbranjenom završnom radu i završetku master studija.

Nataša Tofil