ODRŽANA KONSTITUTIVNA SJEDNICA NOVOG SAZIVA STUDENTSKOG PARLAMENTA UNIVERZITETA PIM, 16.11.2021.

Dana 16.11.2021. godine, održana je konstitutivna sjednica novog saziva Studentskog parlamenta Univerziteta PIM

Na sjednici su izabrani organi Studentskog parlamenta i delegirani predstavnici u Senat, nastavno-naučna vijeća, te Komisiju za kvalitet na Univerzitetu.

Za predsjednika Studentskog parlamenta Univerziteta PIM za akademsku 2021/22. godinu, izabrana je Dženeta Blažević, student treće godine Filozofskog fakulteta, studijski program Psihologija.

Za potpredsjednika Parlamenta Univerziteta PIM za akademsku 2021/22. godinu, izabran je Marko Vidović, student druge godine Fakulteta računarskih nauka, studijski program Računarske nauke.

Pored toga, na sjednici se raspravljalo o planu rada za narednu godinu, organizaciji studentskih druženja, putovanja i raznih manifestacija. Dogovoreno je da se u što kraćem periodu održi još jedna sjednica Studentskog parlamenta kako bi se iznio i usvojio godišnji plan rada.

Zbog preporučenih mjera izolacije, sjednici nisu mogli fizički prisustvovati svi članovi Parlamenta te je njihovo učešće organizovano online preko Webex platforme. Takođe, online su prisustvovali i studenti iz Studijskog centra Univerziteta PIM u Trebinju.