Obavještenje za studente SC Trebinje – junsko-julski ispitni rok

Poštovani studenti,

Obavještavam vas da će raspored termina za junsko-julski ispitni rok za Studijski centar – Trebinje biti objavljen do 20.06.2020.god.
Za one koji imaju poteškoće sa pronalaženjem adekvatnog rasporeda, termine ispita za Ekonomski i Pravni fakultet ćete naći tako što ćete na sajtu prvo odabrati opciju SC Trebinje, zatim odabrati Fakultet (pravni ili ekonomski) , a onda odabrati direktorij Ispiti, gdje cete naći junsko-julski ispitni rok.

Termine za Pshilologiju, Računarske Nauke i Grafički dizajn ćete pronaći tako što ćete na sajtu odmah odabrati Fakultet i smjer ( bez odabira opcije SC Trebinje), a onda odabrati direktorij Ispiti, gdje ćete naći junsko-julski ispitni rok.

Pritom, imajte u vidu da za predmete: Engleski jezik, Sociologija, Informatika, Matematika, Osnove ekonomije, Osnove menadžmenta, Menadžment ljudskih resursa i Uvod u etiku, izlazite na ispit u terminima Ekonomskog fakulteta u SC Trebinje koje možete pronaći na način objašnjen u gornjem paragrafu, koji se odnosi na studente Ekonomije.

Prijave za junski ispitni rok počinju 22.06.2020.god.
Prijave za julski ispitni rok počinju 13.07.2020.god

Srdačan pozdrav!
Koordinator SC Trebinje,
Banović Nada