NASTAVLJAMO SA ERASMUS+ PROJEKTOM “DOBRE ETIČKE PRAKSE U POSLOVANJU”

NASTAVLJAMO SA MEĐUNARODNOM SARADNJOM I ERASMUS+ PROJEKTOM “DOBRE ETIČKE PRAKSE U POSLOVANJU”, 10–15.10.2021.
  • U okviru Erasmus+ projekta “Dobre etičke prakse u poslovanju” kog Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka realizuje sa Višom ekonomskom školom iz Celja, Slovenija, profesori Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, trenutno gostuju na Višoj ekonomskoj školi u Celju.
  • Tokom uvodnog sastanka, članovi uprave Više ekonomske škole iz Celja poveli su goste u obilazak Škole, zatim su članovi projektnog tima pristupili razmatranju programa rada i izvršena je podjela zadataka.
  • Naši profesori spremni su da u narednim danima gostovanja podijele svoja znanja i iksustvo iz oblasti etike u poslovanju sa profesorima i studentima prve i druge godine studijskih programa Ekonomija i Organizator društvenih mreža koji se izvode na Višoj ekonomskoj školi u Celju.
  • Ova posjeta ujedno označava nastavak dobre saradnje na međunarodnom nivou koju Univerzitet PIM realizuje već nekoliko godina unazad sa visokoobrazovnim ustanovama iz regiona i Evrope.

Više o Erasmus+ programu i međunarodnoj saradnji Univerziteta PIM pogledajte na stranici Međunarodna saradnja na našem sajtu.

Celje, oktobar 2021 - dobre etičke prakse u poslovanju