DODJELA INDEKSA BRUCOŠIMA U TREBINJU

Svečana dodjela indeksa brucošima održana je u Studijskom centru u Trebinju, 11. oktobra 2021. godine.

U ponedjeljak, 11. oktobra zvanično je počela nova akademska godina u našem Studijskom centru u Trebinju. Tim povodom naše nove studente – brucoše dočekao je direktor Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment prof. dr Ilija Džombić i koordinator Centra mr Nada Banović. Prije početka same dodjele indeksa prof. dr Ilija Džombić pozdravio je studente i poželio im dobrodošlicu na Univerzitet za poslovni inženjering i menadžent.

Ovom prilikom direktor Univerziteta PIM istakao je važnost Studijskog centra u Trebinju i naglasio da je on nastao s ciljem da olakša školovanje studenata sa ovog prostora. Studenti su često zbog udaljenosti sredine u kojoj žive od univerzitetskih centara odustajali od daljeg školovanja. I ne samo zato, cilj našeg Centra je da omogući školovanje i onima koji ne žele da odlaze sa ovih prostora već žele da svoje znaje steknu tu i da svojim znanjem doprinose razvoju Hercegovine.

U dugogodišnjem postojanju Odjeljenje Univerziteta PIM u Trebinju, ovogodišnji brucoši su 13 generacija upisanih studenata.

Akademski život naših naših brucoša započeo je prvim predavanjem na predmetu Osnove ekonomije koje je, nakon svečane dodjele indeksa, održao prof. dr Ilija Džombić.