ERASMUS PROJEKAT: PROFESORI UNIVERZITETA PIM ODRŽALI PREDAVANJA STUDENTIMA VIŠE EKONOMSKE ŠKOLE U CELJU

U OKVIRU ERASMUS+ PROJEKTA, PROFESORI UNIVERZITETA ZA POSLOVNI INŽENJERING I MENADŽMENT BANJA LUKA ODRŽALI PREDAVANJA NA TEMU “DOBRE ETIČKE PRAKSE U POSLOVANJU” STUDENTIMA VIŠE EKONOMSKE ŠKOLE U CELJU

Dana 12.10.2021. godine, profesori Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, održali su predavanja redovnim studentima prve i druge godine studijskih programa Ekonomija i Organizator društvenih mreža koji se izvode na Višoj ekonomskoj školi u Celju.

Prof dr. Ostoja Barašin držao je predavanje na temu „Poslovna etika – izazov savremenog poslovanja“, a prof. dr Nikola Vojvodić je sa studentima razgovarao na temu „Poslovna etika u marketingu“.

Prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, doc. dr Dejan Kojić, predstavio je studentima Univerzitet, način rada, studijske programe koji se izvode na Univerzitetu, kao i okruženje u kome Univerzitet posluje.

Zahvaljujemo našim profesorima na trudu i nadamo se da će njihovo gostovanje, predavanja i prezentacije doprinijeti širenju znanja, kao i boljem imidžu Univerziteta u regionu i šire.

Ujedno želimo da se zahvalimo domaćinima sa Više ekonomske škole u Celju koji su svojim učešćem omogućili da se ostvari Erasmus+ projekat “Dobre etičke prakse u poslovanju“.

Erasmus projekat: Profesor Anton Vorina sa Više ekonomske škole u Celju i prof. Ostoja Barašin sa Univerziteta PIM u pripremama za predavanja, Celje, 12.10.2021.