STUDENTSKA PRAKSA U SLOVAČKOJ TOKOM 2022/2023 – TREĆI KRUG PRIJAVA

Poziv studentima za prijavu: Erazmus+ studentska praksa u Slovačkoj

Poštovane koleginice i kolege,

Univerzitet PIM i organizacija WorkSpace Europe raspisuju treći krug poziva za prijavu za obavljanje studentske prakse u Slovačkoj tokom akademske 2022/2023.

Praksa se izvodi u okviru Erazmus programa Placement Slovakia koji nudi studentima obavljanje prakse iz narednih oblasti: biznis/ekonomija, administracija, finansije, IT, logistika, marketing (u osnovi sve osim inženjerskih/tehničkih oblasti).

Studentska praksa u Slovačkoj traje 5 mjeseci i počinje u februaru, tj. martu 2023.

Učešćem u programu studenti će obavljati praksu u kompaniji koja je relevantna za njihovo polje studiranja i steći neophodne vještine, a program pokriva:

•    troškove putovanja;

•    smještaj;

•    osiguranje i

•    “džeparac” do 500 eura mjesečno.

Takođe, učesnicima u programu biće omogućena praktična podrška tima prije, za vrijeme i nakon prakse u vezi svih pitanja (vize, pronalska smještaja, tačne pozicije, obavljanja prakse i slično), kao i mogućnost zaposlenja nakon pripravničkog staža.

Uslovi za prijavu za učešće u programu studentske prakse su sljedeći:

•             da su prijavljeni kandidati/kandidatkinje student završne godine osnovnih ili master studija na Univerzitetu PIM;

•             tečno poznavanje engleskog jezika.

Kako se prijaviti:

•             pošaljite svoju biografiju i motivaciono pismo emailom na ljubica.janjetovic@gmail.com ili direktno na  bh.project@workspaceeurope.sk  najkasnije do 31. januara 2023.

Dodatne informacije možete pronaći u letku u prilogu kao i na web stranici https://www.placementslovakia.com/ ili se možete javiti imejlom na ljubica.janjetovic@gmail.com.

studentska praksa u Slovačkoj 2023.
Studentska praksa u Slovačkoj tokom akademske 2022/23.