PODRŠKA STUDENTIMA: UNIVERZITET PIM DODIJELIO STIPENDIJU STUDENTKINJI TAMARI DOŠLOV

Studentkinja Tamara Došlov iz Šipova dobitnica stipendije Univerziteta PIM za akademsku 2021/22. godinu

Dana 13. oktobra 2021. godine, direktor Unvierziteta PIM, prof. dr Ilija Džombić, u ime Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, uručio je našoj koleginici Tamari Došlov, odluku o oslobađanju od plaćanja školarine pri upisu studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta PIM u akademskoj 2021/22. godini

Na osnovu molbe predsjednika Skupštine opštine Šipovo iz Republike Srpske, a u skladu s dosadašnjom praksom i politikom Univerziteta PIM, kojom Univerzitet svojim studentima nudi priliku za dalji razvoj i usavršavanje i motivaciju za nastavak studija, obezbjeđivanjem olakšica pri plaćanju studija, Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, dodijelio je stipendiju za narednu školsku godinu studentkinji Tamara Došlov iz Šipova.

Tamara Došlov potiče iz šestočlane porodice koja živi od primanja samo jednog roditelja. Tamarin otac, Makse Došlov, radi kao policijski službenik, a njena sestra Bojana, studentkinja Pravnog fakulteta Unvierziteta PIM, takođe je korisnica fonda za stipendiranje Univerziteta PIM.

Napomenimo da je Tamara završila Gimnaziju u Srednjoškolskom centru “Petar Kočić” u Šipovu odličnim uspjehom i da joj je ovom stipendijom omogućen nastavak školovanja.