PODRŠKA STUDENTIMA: UNIVERZITET PIM DODIJELIO STIPENDIJU STUDENTKINJI IVANI DRAGOJEVIĆ

Studentkinja Ivana Dragojević dobitnica stipendije Univerziteta PIM za akademsku 2021/22. godinu

Dana 13. oktobra 2021. godine, direktor Unvierziteta PIM, prof. dr Ilija Džombić, u ime Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, uručio je našoj koleginici Ivani Dragojević, odluku o oslobađanju od plaćanja školarine pri upisu druge godine studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta PIM u akademskoj 2021/22. godini.

Na osnovu molbe Specijalne biblioteke za slijepa i slabovida lica Republike Srpske, a u skladu s ugovorom o saradnji koji Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka ima potpisan sa ovom ustanovom i na osnovu dosadašnje dobre prakse i politike Univerziteta PIM, kojom Univerzitet svojim studentima nudi priliku za dalji razvoj i usavršavanje i motivaciju za nastavak studija, obezbjeđivanjem olakšica pri plaćanju studija, Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka, dodijelio je stipendiju za narednu školsku godinu studentkinji Ivani Dragojević iz Banje Luke.

Ivana potiče iz višečlane porodice koja živi od primanja samo jednog roditelja. Ivanin otac, Miladin Dragojević, korisnik je Specijalne biblioteke za slijepa i slabovida lica Republike Srpske, dugogodišnji je sportista i ratni vojni invalid i trenutno nije zaposlen.

Čestitamo koleginici i nadamo se da će joj ova stipendija biti velika pomoć i motivacija za nastavak studija.