CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERE: EDUKACIJA NA TEMU „WORDPRESS I SEO ZA POČETNIKE“

Postanite dio savremene priče – naučite rad u WordPress-u

Poštovani studenti,

Obavještavamo vas da će se u Odjeljenju Univerziteta PIM u Trebinju u periodu 11–12. marta 2022. godine održati stručna edukacija na temu „WordPress i SEO za početnike“ u sljedećim terminima:

  • petak, 11.3.2022. od 14:30 do 18 časova i
  • subota, 12.3.2022. od 9:30 do 13 časova.

Edukacije će držati Ljubica Janjetović, doktor nauka iz oblasti Teorija dramskih umjetnosti, medija i kulture i docent iz umjetničko-nastavne oblasti Umjetnost (svi oblici stvaralaštva) na Univerzitetu PIM na predmetima Grafičke aplikacije, Osnovi dizajna i Animirana grafika.

Edukacija je dio dodatnog stručnog obrazovanja studenata koje Univerzitet PIM organizuje za svoje studente od 2020. godine i namijenjena je studentima sa studijskog programa Grafički dizajn, ali i svima koji su zainteresovani da nauče osnove rada u WordPressu i optimizacije stranica za pretraživače.

Rad u WordPressu je postao savremena „must have“ vještina koja se zahtijeva od zaposlenih bez obzira na oblast i poziciju stoga vam nudimo mogućnost da se na edukacijama upoznate sa radnim okruženjem i da savladate osnove izrade stranica u WordPress-u.

Budući da izraditi web stranicu nije dovoljno i da je potrebno učiniti je vidljivom na pretraživačima, u drugom dijelu radionica govoriće se i praktično vježbati optimizacija sadržaja i stranica za pretraživače.

Možete se prijaviti onlajn na sljedećem linku do 10.3.2022.

Očekujemo vas na radionicama!

Centar za razvoj karijere studenata Univerziteta PIM

eduakcija wordpress i seo za početnike ljubica mart 2022