INTEGRALNA DUBINSKA PSIHOTERAPIJA – PREDAVANJE PSIHOTERAPEUTA JURIJA TORA

Poziv studentima psihologije za učešće u predavanju “Primjena najbolje prakse ruskih psiholoških fakulteta na primjeru programa Integralna dubinska psihoterapija”

Jurij Tor, Integralna dubinska psihoterapija”
Jurij Tor gost Univerziteta PIM, 31.3.2023.

U cilju razvijanja saradnje Univerziteta PIM sa ruskim psihološkim univerzitetima, gost Univerziteta PIM biće Jurij Tor, magistar psihologije, psihoterapeut, osnivač i šef Akademije za integralnu psihodinamsku psihoterapiju (AIPP), predsjednik upravnog odbora Slovenskog društva za psihoterapiju i predsjednik Srpskog društva za katatimno-imaginativnu i dubinsku psihoterapiju.

 Naš gost će održati predavanje za studente psihologije na temu “Primjena najbolje prakse ruskih psiholoških fakulteta na primjeru programa Integralna dubinska psihoterapija” 31.3.2023. s početkom u 12 časova.

Tokom predavanja studenti će imati priliku da se upoznaju sa iskustvom ruskih univerziteta o programima dodatnog stručnog obrazovanja iz psihoterapije savjetovanja i koučniga i prednostima dodatnog stručnog obrazovanja i usavršavanja.

Nakon predavanja biće održana radionica na temu “Integralna dubinska psihoterapija” te demonstrirane ključne tehnike ovog programa.