NA UNIVERZITETU PIM ODRŽAN KOKTEL POVODOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA

Dana 29. decembra 2021. godine, u poslijepodnevnim časovima, održan je svečani koktel na Univerzitetu PIM

Koktel su organizovali Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment i Srednjoškolski centar „Ljubiša Mladenović“ u Banjoj Luci, za svoje studente, nastavnike, ostalo zaposleno osoblje i druge goste.

Koktel je otvorio rektor Univerziteta PIM, prof. dr Dragan Đuranović prigodnim govorom, a prisutnima su se obratili i direktor Univerziteta, prof. dr Ilija Džombić i direktorica Srednjoškolskog centra, Danijela Jokanović.

Rektor je prisutnima poželio mnogo zdravlja u narednoj godini te se ispred zaposlenih obratio prisutnima riječima u kojima je život uporedio sa autoputem ka boljoj budućnosti u kome je trenutak Nove godine, pauza tokom koje se osvrćemo na pređeno. Nakon toga je pročitao prigodne stihove.

Prof. dr Ilija Džombić obratio se prisutnima riječima kojima je opisao istoriju i životni put Univerziteta od trenutka kada se zaposlio na Univerzitetu do danas, dok se direktorica Danijela Jokanović zahvalila saradnicima na podršci koju su pružali tokom prethodne godine, te navela da se nada da će iduća godina biti još uspješnija. Na kraju, poželjela je svima ugodne trenutke uz koktel i tokom predstojećih praznika uz želju da se i iduće godine okupe u još većem broju.  

Novogodišnjim koktelom, zaposleni na Univerzitetu PIM i Srednjoškolskom centru „Ljubiša Mladenović“ zajedno sa studentima i gostima, ispratili su 2021. godinu.