II REGIONALNI PMC MARKETINŠKI IZAZOV – SREBRO ZA STUDENTE UNIVERZITETA PIM

STUDENTI UNIVERZITETA PIM UČESTVOVALI NA DRUGOM REGIONALNOM PMC MARKETINŠKOM IZAZOVU I OSVOJILI DRUGO MJESTO

Dana 10. decembra 2021. godine, studenti III godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta PIM u Banjaluci, studijski program Menadžment, Dajana Ajder, Ivana Vukolić i David Dragić u mentorskom radu sa prof. Nikolom Vojvodićem, učestvovali su na Drugom regionalnom marketinškom izazovu (II Regional Marketing Challenge) u organizaciji Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, (PMC) iz Beograda, koji je održan onlajn putem Zoom aplikacije.

Stručni žiri u narednom sastavu: prof dr Darko Balaš sa Univerziteta „Doba“, Slovenija (predsjednik žirija), Marija Todorović, menadžer prodaje i marketinga u hotelu Ramonda, Rtanj, Srbija i Jelena Kaluđerović, PR Budvanske rivijere, Crna Gora, proglasio je devet najboljih ekipa u tri kategorije (Brendiranje turističke destinacije, Brendiranje proizvoda ili usluge i  Digitalno brendiranje) i dodijelio četiri specijalne nagrade.

U konkurenciji od četrdeset i osam ekipa sa različitih fakulteta i univerziteta iz regiona (Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije), naši studenti su osvojili drugo mjesto u kategoriji „Digitalno brendiranje“ sa idejnim rješenjem, aplikacija „Banja Luka priča“ (offline enciklopedija o duhu Banje Luke i njenim festivalima).

U prilogu je prezentacija njihovog idejnog rješenja za aplikaciju i reklama kao propratni dio idejnog rješenja sa kojim su se predstavili na takmičenju.

Hvala stručnom žiriju, organizatorima (Fakultet za projektni i inovacioni menadžment, Bojana Ostojić), našim studentima (Dajana Ajder, Ivana Vukolić i David Dragić), mentoru naše ekipe (prof. Nikola Vojvodić) i drugim učesnicima na učešću i fer pleju.