IZBORI ZA NOVI SAZIV STUDENTSKOG PARLAMENTA

Na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžent otvoreni su izbori za novi saziv Studentskog parlamenta.

Dana 3. novembra 2021. godine počeli su izbori za novi saziv Studentskog parlamenta u akademskoj 2021/22. godini.  

Izborni listići i glasačka kutija postavljeni su u holu Univerziteta PIM.

Pored glasačke kutije biće studenti (sadašnji članovi Studentskog parlamenta) koji će pružati svu pomoć koja je potrebna, kako bi glasanje proteklo u najboljem redu.

Izbori za novi saziv Studentskog parlamenta trajaće do 10. novembra 2021.      

Svim kandidatima želimo puno sreće na predstojećim izborima!

O Studentskom parlamentu

ŠTA JE STUDENTSKI PARLAMENT?

Studentski parlament predstavlja studentsku organizaciju čiji su članovi studenti koji mogu da pokrenu pitanja koja su od važnosti za poboljšanje kvaliteta rada Univerziteta PIM
Isto tako, mjesto na kojem studenti izražavaju svoje ideje, bore se za prava studenata, učestvuju u brojnim aktivnostima obrazovnog i zabavnog karaktera i budu dio njihove organizacije, timski djeluju na rješavanje najvažnijih pitanja za nastavni proces i studentske dane provode u kvalitetnoj, ali i zabavnoj atmosferi.
Predstavnike studentskog parlamenta biraju sami studenti i na taj način podstiču razne ideje i kreiraju svoj studentski život.

KOJE AKTIVNOSTI REALIZUJE STUDENTSKI PARLAMENT?

Studentski parlament Univerziteta PIM u svom dosadašnjem radu realizovao je brojne aktivnosti u saradnji sa rektorom Univerziteta PIM, nastavnicima i saradnicima.
Samo neke od aktivnosti su: studentska putovanja, seminari, kreativne radionice, sportske aktivnosti, odlasci u kino, pozorište i razna druženja. Isto tako, Studentski parlament Univerziteta PIM nastoji da učestvuje u brojnim humanitarnim akticjama i na taj način osigurava sticanje značajnih socijalnih posljedica dobrih djela – stvaranje kvalitetnijih odnosa u našoj okolini i osjećaja da sve što dobro radimo, vratiće nam se na neki način, prije ili kasnije.