USPJEŠNO ZAVRŠENA MANIFESTACIJA DANI STUDENATA UNIVERZITETA PIM 2024

Dani studenata Univerziteta PIM 2024 protekli u sjajnoj atmosferi, uz razmjenu iskustava, edukativne radionice i dodjelu vrijednih nagrada

Završili smo još jednu uspješnu manifestaciju Dani studenata Univerziteta PIM 2024, koja je protekla u sjajnoj atmosferi, uz razmjenu iskustava, edukativne radionice i dodjelu vrijednih nagrada.

Tri dana puna energije i entuzijazma počela su sa dvije edukativno-takmičarske radionice koje su bile prava „poslastica“ za naše studente. Doc. dr Danijela Jokanović održala je radionicu pod nazivom “Manipulatori su oko nas, a gdje sam ja?”, dok su prof. dr Ljubomir Zuber i naš kolega Ognjen Todorović izveli radionicu na temu “Javno predstavljanje”.

Drugog dana, prof. dr Simonida Vilić je predstavila zanimljivu radionicu “Da li ste dovoljno hrabri da se suočite sa stresom?”, dok je doc. dr Ljubica Janjetović oduševila prisutne sa temom “Eko-umjetnost”.

Posljednji dan manifestacije bio je jednako zanimljiv i edukativan. Doc. dr Darjana Sredić otkrila je tajne psihologije laganja u radionici “Psihologija laganja: kako otkriti da vas neko vara?”, dok je prof. dr Nikola Vojvodić izveo radionicu o profesionalnoj orijentaciji.

Naravno, jedan od vrhunaca manifestacije bio je trenutak kada su proglašene pobjedničke ekipe i podijeljene vrijedne nagrade koje su motivisale studente da se još više angažuju i daju svoj maksimum.

Zahvaljujemo se svim našim studentima i profesorima koji su svojom energijom, znanjem i entuzijazmom doprinijeli da manifestacija Dani studenata Univerziteta PIM 2024 bude nezaboravna. Drago nam je što smo zajedno proveli ove dane i što smo imali priliku da se bolje upoznamo i razmijenimo iskustva.

Manifestacija je završena uz opuštajući koktel, priliku za još jedno druženje i razmjenu pozitivnih vibracija koje su obilježile ove dane.

Hvala svima na sjajnoj atmosferi i energiji koja je vladala protekla tri dana. Vidimo se na sljedećoj manifestaciji!

U prilogu ovog članka možete pogledati prezentaciju radova koji su nastali na radionici “Eko-umjetnost”, u kojoj su naši studenti pokazali svoju kreativnost i angažman na polju ekološke svijesti kroz umjetnost.