UPRAVLJANJE STRESOM, EMOCIJAMA I VREMENOM: EDUKACIJA ZA STUDENTE UNIVERZITETA PIM U TREBINJU

Centar za razvoj karijere Univerziteta PIM organizuje edukacije za studente Odjeljenja u Trebinju u periodu od 15. do 16. marta 2022. na temu “Upravljanje stresom, emocijama i vremenom“.

Edukacije će voditi prof. dr Simonida Vilić, vanredni profesor na Univerzitetu PIM, naučna oblast Menadžment, koja o edukacijama navodi sljedeće:

Previše posla, strah za budućnost i loši međuljudski odnosi glavni su uzroci stresa u privatnom i poslovnom životu. Kada smo pod stresom nemamo sposobnost jasnog razmišljanja i racionalnog odlučivanja.

Loše odluke vode ka dodatnom stresu i novim lošim odlukama. Većina ljudi ima osećaj da ne može ništa uraditi sa svojim stresom. Računi neće prestati dolaziti, nikada neće imati više sati u jednom danu, a njihove poslovne i privatne odgovornosti će uvek biti zahtjevne.

Ipak, Vi možete imati više kontrole nad stresom nego što možete da zamislite. Upravljanje stresom je u direktnoj vezi sa načinom na koji upravljate Vašim vremenom, stilom života, mislima, problemima i emocijama.

Efikasno upravljanje stresom, emocijama i vremenom nam omogućava da se osjećamo bolje, daje nam emocionalnu i mentalnu stabilnost, osećaj povjerenja u sebe i dozvoljava da ostvarujemo svoj maksimum u privatnom i poslovnom okruženju.

Prof. dr Simonida Vilić

Termini održavanja edukacija su:

utorak 15.3. od 14.30h do 18h

srijeda 16.3. od 9.30h do 13h

Za edukacije se možete prijaviti preko online formulara.

Edukacije "Upravljanje stresom, emocijama i vremenom", Trebinje, mart 2022