Svečana promocija 13-te generacije studenata Univerziteta PIM i 10-te generacije maturanata Srednjoškolskog centra “Ljubiša Mladenović”

U petak 14.06.2019. godine u Amfiteatru Univerziteta PIM održaće se svečana Promocija 13-te generacije studenata Univerziteta PIM i 10-te generacije maturanata Srednjoškolskog centra “Ljubiša Mladenović”. Ovaj svečani trenutak je nagrada za sav mukotrpan rad koji su pokazali prethodnih godina trudeći se da budu, ne bolji od drugih, već da budu najbolji što mogu. Proteklih godina na Univerzitetu PIM i Srednjoškolskom centru “Ljubiša Mladenović”  studenti i učenici nisu sticali samo znanje, već i mnogobrojna prijateljstva. Ta prijateljstva predstavljaju dio porodice okupljene oko Univerziteta PIM i Srednjoškolskog centra “Ljubiša Mladenović” koja se pamte za čitav život i podsjetnik su na sve predivne trenutke provedene tokom obrazovanja na pomenutim institucijama.

Pozivamo sve zainteresovane da svojim prisustvom uveličaju Svečanu promociju i podrže mlade ljude u jednom od najljepših trenutaka u njihovom obrazovanju.