STRUČNA EDUKACIJA: WORDPRESS I SEO

U Odjeljenju Univerziteta PIM u Trebinju održana je stručna edukacija na temu „WordPress i SEO za početnike“

U vrijeme savremenih nauka i novih tehnologija, neophodno je usvajati aktuelna znanja iz oblasti računarskih nauka. Poznavanje edukacija iz IT sektora predstavlja najperspektivniju i najtraženiju oblast.

Na Univerzitetu PIM u Trebinju održana je 11. i 12. marta 2022. godine edukacija za studente, na temu „WordPress i SEO za početnike“. Stručnu edukaciju i predavanja održala je profesorica Ljubica Janjetović, doktor nauka iz oblasti Teorija dramskih umjetnosti, medija i kulture i docent iz umjetničko-nastavne oblasti Umjetnost (svi oblici stvaralaštva) na Univerzitetu PIM na predmetima Grafičke aplikacije, Osnovi dizajna i Animirana grafika. Edukacija je bila namijenjena svim studentima koji žele dodatno stručno obrazovanje.

Studenti su saznali sve što je potrebno da bi kreirali stranice i naučili šta zapravo znače post i page unosi, šta znači pojam SEO i zašto je važno optimizovati oblikovani sadržaj.

Uz pomoć WordPress sistema moguće je kreirati najmodernije i najoptimalnije web sajtove i potpuno samostalno možete unositi i održavati sadržaj potreban za jedan sajt. Jedan od bitnih razloga za ogromnu popularnost koju je dostigao WordPress odnosi se upravo na izuzetno prilagođen i pojednostavljen program, koji svojim korisnicima omogućava da sa lakoćom kreiraju sadržaj na web sajtovima.

Edukacija WordPress i SEO, Trebinje, mart 2022
Edukacija „WordPress i SEO” za studente Univerziteta PIM u Trebinju, 12.3.2022.