DANI STUDENATA NA UNIVERZITETU PIM: PRIDRUŽITE NAM SE OD 22. DO 24. APRILA 2024!

Centar za razvoj karijere Univerziteta PIM organizuje manifestaciju “Dani studenata” od 22. do 24.aprila 2024.

Dragi studenti Univerziteta PIM,

približavaju se “Dani studenata”, manifestacija koju s nestrpljenjem očekujemo! Ove godine, od 22. do 24. aprila, pozivamo vas da se pridružite našem trodnevnom događaju koji je ispunjen zabavom, učenjem i druženjem.

Ovogodišnji program je osmišljen da vam pruži raznoliko iskustvo i korisne vještine koje će vam pomoći u vašem akademskom i ličnom razvoju. Evo samo nekih od radionica koje smo za vas pripremili:

  • Javni nastup: Naučite kako da se samouvjereno i efikasno predstavite pred publikom, razvijajući vještine komunikacije koje su ključne u svakodnevnom životu i poslovnom okruženju.
  • Psihološke radionice: Dublje zaronite u ljudsku psihu kroz radionice prepoznavanja laganja i manipulacije. Otkrijte kako da prepoznate znakove neiskrenosti i zaštitite sebe od manipulativnih taktika.
  • Suočavanje sa stresom: Učite tehnike za upravljanje stresom i održavanje mentalnog zdravlja, vještine koje će vam pomoći da ostanete uravnoteženi i fokusirani tokom studija.
  • Radionice eko umjetnosti: Uživajte u kreativnom izražavanju kroz eko umjetnost, u kojima ćete koristiti održive materijale i tehnike da stvorite jedinstvene umjetničke radove.

Program događaja možete preuzeti ovdje.

Rok za prijavu za takmičarski program je 19. april. Sve prijave treba poslati na imejl adresu: svilic26@yahoo.com
Ovo je odlična prilika da pokažete svoje talente i steknete dragocjeno iskustvo. Ne propustite šansu da se prijavite!

Očekujemo vas na “Danima studenata” Univerziteta PIM, gdje vas čeka nezaboravno iskustvo, nova poznanstva i puno zabave. Pridružite nam se i budite dio ovog sjajnog događaja!

Vaš Univerzitet PIM