PREDSTAVLJANJE PROGRAMA PLAĆENE STRUČNE PRAKSE U SAD

Iskoristite priliku da se pridružite nezaboravnom iskustvu profesionalnog usavršavanja kroz program plaćene stručne prakse u Sjedinjenim Američkim Državama!

Experience centar za mlade poziva studente na prezentaciju programa Plaćena stručna praksa u SAD (Internship USA) koja će se održati u četvrtak, 14.12.2023. godine, s početkom u 12.00 časova na Univerzitetu PIM u Banjaluci (Despota Stefana Lazarevića bb).

Ovaj program pruža studentima završnih godina mogućnost da borave 12 ili 18 mjeseci u SAD-u, radeći u renomiranim američkim kompanijama, usavršavajući se u oblasti u kojoj su se školovali. Studenti će imati priliku da steknu dragocjeno iskustvo, razviju svoje profesionalne vještine, upoznaju se s američkom kulturom i unaprijede svoj engleski jezik.

Program plaćene stručne prakse Internship/Trainee USA je idealna prilika za one koji žele proširiti horizonte i otvoriti vrata uspješne karijere. Više informacija o programu možete pronaći na zvaničnom sajtu: link.

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti fizički prisustvovati prezentaciji, možete je pratiti putem MS Teams-a u okviru tima Obavještenja. Ako vam tim nije dodijeljen, slobodno se javite koordinatoru za nastavu (jelena.jovovic@univerzitetpim.edu.ba)

Pridružite se i vi ovom programu koji će obogatiti vaše akademske i profesionalne puteve!

Studentska praksa u SAD