NAŠ KOLEGA SLAVIŠA MIRKOVIĆ ZAPOČEO SVOJ ERAZMUS BORAVAK NA VTŠ U SUBOTICI

Oduševljen Suboticom i njenom ljepotom, Slaviša je podijelio svoje prve utiske s nama.

Subotica je izuzetan grad koji me je oduševio svojom ljepotom i raznolikošću. Svaki korak kroz grad otkrio je nove fascinantne detalje arhitekture i istorije. Gradski trgovi, crkve i obilježja, kao što je Gradska kuća, ostavljaju neizbrisiv utisak. Upoznavanje sa lokalnim stanovništvom takođe je bilo nevjerovatno iskustvo, svi su bili izuzetno srdačni i spremni da podijele djelić svoje kulture sa mnom.

Iskustvo u VTŠ Subotica bilo je zaista predivno. Atmosfera u učionici je podsticajna, a odnos profesora i studenata je izuzetno pozitivan. Profesori su veoma posvećeni i spremni da pomognu u svakom trenutku. Ono što me posebno oduševilo je korišćenje savremenih nastavnih metoda koje su podsticale interaktivnost i kritičko razmišljanje. Takođe, naglasak na praktičnom znanju i istraživanju pružio mi je priliku da primjenim teoriju u praksi.

Tokom programa Erazmus, imao sam privilegiju da upoznam mnogo inspirativnih studenata iz različitih dijelova sveta. Naše druženje neće prestati nakon završetka programa, već ćemo nastaviti da održavamo redovan kontakt. Ova nova mreža prijateljstava ne samo da će obogatiti moj život, već će i otvoriti vrata za buduće saradnje i profesionalne prilike.

Slaviša Mirković