ODRŽANO PRVO PREDAVANJE U OKVIRU PROJEKTA „PREDUZETNIK U SREDNJOJ ŠKOLI“, ORGANIZATOR EKONOMSKI FAKULTET, UNIVERZITETA PIM

Koordinator projekta, prof. dr Nikola Vojvodić, održao je prvo predavanje u okviru projekta „Preduzetnik u srednjoj školi“.

Učenici SC „Ljubiša Mladenović“, SC „Đuro Radmanović“, Novi Grad i SC „Nikola Tesla“, Kotor Varoš, upoznali su prostorije Univerziteta PIM, savremeno opremljene kabinete, biblioteku i labaratoriju, te saslušali važne informacije vezane za uspješan rad Univerziteta PIM, od strane sekretara Upravnog odbora i Univerziteta, dipl. pravnika, Igora Šabića.

▪️Predavanje našeg uvaženog profesora Nikole Vojvodića se odnosilo na osnove preduzetništva, izradu biznis plana po najsavremenijim principima kroz mnoštvo primjera i finansijskih izvještaja.

Cilj predavanja bio je priprema srednjoškolaca za takmičenje u okviru projekta „Preduzetnik u srednjoj školi“, na kojem će najbolji radovi biti novčano nagrađeni.

▪️Ovim projektom nastojimo kod učenika pokrenuti preduzetnički duh, poboljšati timski rad, razvijati inovativnost, kao i usavršiti njihovo znanje o metodama koje su potrebne za razradu ideja i pokretanje vlastitog biznisa.

Zahvaljujemo se Upravama škola koje učestvuju u našem projektu, profesorima i učenicima koji su uz pažljiv pristup saslušali i učestvovali u predavanju našeg vrsnog edukatora, prof. dr Nikole Vojvodića!